sep 08

De Schaduw van de Ramp

Geen categorie   ::   Reacties uitgeschakeld voor De Schaduw van de Ramp
De Schaduw van de Ramp

Woensdag 11 september 2019 om 22.55 uur op NPO2: de herhaling van mijn film ‘De Schaduw van de Ramp’ over 9/11 en hoe die gebeurtenis Amerika voorgoed heeft veranderd. Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon. Bij de aanslagen komen bijna 3.000 mensen om. Vijftien jaar later zendt KRO-NCRV de documentaire De Schaduw van de Ramp: 15 jaar na 9/11 van producent LND Media uit waarin regisseur Roel van Dalen met vijf Nederlandse New Yorkers terugblikt op deze fatale dag en de jaren daarna. KRO-NCRV 2Doc De schaduw van de Ramp, 11 september 2019 om 22.55 uur NPO2 Regie: Roel van Dalen, Productie: LND Media.