De Boem


‘De Boem’ is een ruim en sfeervol vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en twee gezellige slaapkamers. Dit zonnige huis ligt pal aan het bos en door de duinen op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel.
In de ene slaapkamer bevindt zich eenpersoonsbed (90-200) en één twijfelaar/tweepersoonsbed (140-2000, in de andere slaapkamer een tweepersoonsbed (180 – 210). Er kunnen dus maximaal vijf mensen in ‘De Boem’ logeren.

Alles is gelijkvloers. Er is een kleine boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een grote tuin aan de bosrand, waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er staat een picknicktafel in de tuin en er is een BBQ aanwezig.
Het huis heeft twee televisies, waaronder een grote HD-flatscreen in de master bedroom! Ook een DVD Blueray-speler met diverse DVDs. Internet (draadloos netwerk) is aanwezig.

Roken is absoluut verboden in ‘De Boem’ en huisdieren zijn niet welkom, dit in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.

Naast ons huisje `De Boem` bevindt zich ons andere huisje `De Krukel`. Kijkt u daarvoor op de website www.dekrukel.op-texel.nl. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.

Voor de kinderen: in de tuin van ‘De Krukel’ staat een grote trampoline (na overleg met de gasten van ‘De Krukel’ kunnen de kinderen daar ook gebruik van maken) en in het huis zijn veel kinderboeken en spelletjes aanwezig. In het huis is ook een hangwiegje aanwezig voor baby`s.

VOOR HUURPRIJZEN, BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN:

www.deboem.op-texel.nl

Of mail naar roelvandalen@gmail.com ter attentie van Mascha Wiggelman


De Krukel


De Krukel is een sfeervol, leuk vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en drie slaapkamers. Dit zonnige huis met een fijn terras ligt tegen het bos aan, op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel.

In de ene slaapkamer, laten we zeggen de ‘master bedroom’, staat een ruim tweepersoonsbed (180-210) en een TV aan de wand. In bed kunt u dus desgewenst voor het slapen gaan nog even televisie kijken. In de twee andere slaapkamers staan stapelbedden (ieder bed heeft de afmeting 90 – 200). Er kunnen dus maximaal zes mensen in ‘De Krukel’ logeren.

Alles is gelijkvloers. Er is een ruime boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een heerlijk terras waar je uit de wind fijn kunt ontbijten, lunchen of zonnen. ‘De Krukel’ is omgeven door een grote tuin, waar een heuse wedstrijdtrampoline in staat (heel fijn voor de kinderen!) en waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er is een BBQ aanwezig.
Het huis heeft twee televisies, want in de woonkamer staat er ook een, alsmede een DVD-speler. In de woonkamer staat ook een sfeervolle houtkachel. Internet (draadloos netwerk) is uiteraard aanwezig.

Roken is absoluut verboden in ‘De Krukel’ en huisdieren zijn helaas niet welkom, in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.

Naast ons huisje `De Krukel` bevindt zich ons andere huisje `De Boem`. Kijkt u daarvoor op de website www.deboem.op-texel.nl. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.

In het huis zijn kinderboeken en spelletjes aanwezig.

VOOR HUURPRIJZEN, BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN:

www.dekrukel.op-texel.nl

Of mail naar roelvandalen@gmail.com ter attentie van Mascha Wiggelman